Zakelijke ritten bijhouden

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_03.png

Zakelijke ritten bijhouden: het hoeft niet moeilijk als het makkelijk kan

Zakelijke ritten bijhouden wordt verplicht gesteld door de overheid. Vanaf 1 januari 2023 moeten alle vormen van vervoer rondom een onderneming met 100 medewerkers of meer geregistreerd worden. Net als de daarmee gepaard gaande CO2-uitstoot. Een lunch met een relatie, het van A naar B vervoeren van goederen, een klus op locatie en ook het woon werkverkeer: zakelijke ritten bijhouden kan gelukkig in een handige app die speciaal voor dit doel is ontwikkeld door Driven. Foutloze berekeningen nemen ondernemers veel extra werk uit handen. Het hoeft niet moeilijk als het makkelijk kan.

None

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
Contact
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_02.png

Driven ontwikkelde de app voor ritten bijhouden van zakelijk vervoer

Praesent mi eros, rutrum et lacus ac, tincidunt gravida neque. Donec efficitur orci massa, non commodo enim tristique quis. Duis nisl est, fringilla sed leo vel, ultrices mollis tortor. Praesent rhoncus nisl vestibulum, finibus massa sit amet, sollicitudin lectus. Quisque sit amet orci a lorem vulputate elementum id quis erat. Suspendisse in condimentum neque. Aenean vel nisl justo. Pellentesque placerat eu magna sit amet tempus. Nam mi mauris, faucibus pulvinar aliquet quis, rhoncus eu est. Cras laoreet faucibus lacus, non fermentum dolor rutrum vitae.

Start Mobiliteitsscan
Opsomming_Driven

“Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto”

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn willen nog leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. Een mooie kans om jouw mobiliteitsaanpak te verduurzamen. Hoe faciliteer je jouw medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen en die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen? Wij adviseren een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Marco | Mobiliteitsspecialist @ Driven
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_04.png

Bijhouden ritten zakelijk vervoer: alles voor groen ondernemen

Het bijhouden van ritten voor zakelijk vervoer, waarom doe je dat? Groen ondernemen is hot item in het bedrijfsleven, en het mooie is dat onze planeet hiervan profiteert. Het uitputten van de diverse energiebronnen van Moedertje Aarde en het teruggeven van vervuiling moet een halt worden toegeroepen. Als ondernemer draag je je steentje bij. In de eerste plaats voor de goede zaak, een fijne bijkomstigheid is dat groen ondernemen scoort bij de consument. Op die manier geef je een aantrekkelijke, positieve draai aan het bijhouden van ritten voor zakelijk vervoer. Een kleine moeite wordt nog kleiner met het aanvragen van de app en/of software van Driven!

None

Contact

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.