Duurzame mobiliteit

Vrijblijvend advies
wat-is-duurzame-mobiliteit-1170x500 (2).jpg

Mobiliteit in een duurzame samenleving

We groeien als wereldbevolking, we centraliseren ons meer in en bij de grote stad. Hierdoor wordt het drukker, met meer files en parkeerproblemen. We worden ons steeds bewuster van ons handelen en welke invloed dit heeft op onze omgeving. De overheid, de individu maar ook de ondernemer komt in actie. Geen enkele ondernemer kan meer om duurzaam ondernemen heen. Bedrijven moeten in de nabije toekomst gaan betalen voor de CO2 die ze uitstoten. Bedrijven die duurzaam ondernemen zijn vaak innovatief, trekken klanten aan en zijn aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers.

Duurzaam vervoer als middel om je doel te behalen

Lopen, fietsen, met het OV, elektrisch rijden, duurzaam vervoer is er in verschillende vormen. Het belangrijkste is om per situatie te kijken en toegang te hebben tot verschillende vormen. Om het voor iedereen toegankelijk te maken zijn (elektrische) deelauto’s en deelfietsen een mooie uitkomst.

Door te kiezen voor duurzaam vervoer in combinatie met een mobiliteitspas kan CO2 op persoonsniveau inzichtelijk worden gemaakt. Zo kan je eenvoudig sturen om de duurzaamheidsdoelstellingen te halen en kosten te besparen.

Voordelen

  • Aantoonbare reducering van de CO2
  • Goed imago bij klanten en medewerkers
  • Keuzevrijheid voor medewerkers
  • Sturen op gedrag
Louwman-en-Parqui (2).jpg

Louwman & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Driven is een trots onderdeel van Louwman, een familiebedrijf dat zich verantwoordelijk voelt voor de huidige maar zeker ook toekomstige generaties. Als groep willen we een betekenisvolle bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. We staan immers midden in de maatschappij, ontlenen daaraan ons bestaansrecht en beseffen dat ons handelen een direct gevolg heeft voor de gemeenschap. Wil je meer te weten komen over de MVO-ambitie van de Louwman Group?

Klik hier

Vrijblijvend advies

Wil je weten hoe jij duurzame mobiliteit kunt integreren?
Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.