Deelauto

Efficiënte en duurzame mobiliteit door autodelen

Vrijblijvend advies
  • Op ieder model auto te installeren
  • Reserveren, openen en sluiten via app
  • Track & Trace & fiscusproof-rapportages
  • Kostenbesparend en minder parkeerplekken nodig

Auto van de zaak voor iedereen

Even een boodschap doen, een klantbezoek vanuit de binnendienst, het OV rijdt niet. Er wordt steeds vaker gereisd met 'pay as u use'-voertuigen, zoals Greenwheels en Amber.

Een eigen deelauto binnen je bedrijf is vaak een betere optie. Vanaf 15 ritjes per maand is het vaak al voordeliger. Je hoeft niet meer naar een uitgiftepunt, je hoeft geen borg te storten, je hebt zelf invloed op de staat van de auto en je zit ook niet met allerlei verschillende declaraties of facturen.

Met een eigen deelauto bied je iedereen binnen het bedrijf de mogelijkheid flexibel gebruik te maken van een auto van de zaak. De eigen deelauto staat altijd ter beschikking en via de app kan de auto worden gereserveerd, gecontroleerd en geopend. Er is dus geen sleuteloverdracht meer nodig. Ook hoeven de kilometers niet geregistreerd te worden. In de beheerstool staat de informatie over gebruikers, voertuigen, reserveringen en ritten.

Plug & Play

Maak een auto deelbaar door het Plug & Play pakket te bestellen. Het Plug & Play pakket is de makkelijkste manier van autodelen. De hardware wordt geïnstalleerd, je opent en sluit de auto via een app en je hebt inzicht in de gebruikersdata die ook nog eens fiscusproof is.

Plug & Play

Deelsysteem

Driven App tile_Car.png
€ 55,-

Vanaf-prijs per maand

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Automaat

Deelsysteem met leaseauto

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Comfort automaat.png
€ 377,-

Vanaf-prijs per maand

Hoe werkt het?

Dankzij de app kunnen wij jou nu nog beter helpen! De video laat zien hoe het werkt. Iedere gebruiker ontvangt een mail waarmee hij kan inloggen in de app. Jij hoeft de app alleen nog maar te downloaden.

De App registreert in detail welke ritten gemaakt zijn, door wie en waar de auto’s zijn. Rittenregistratie voor de belastingdienst en de verrekening van gebruik over afdelingen worden direct geregeld. Alle managementinformatie is beschikbaar in de online tool. De tool heeft modules voor rapportage, facturering en betaling en voldoet aan de AVG.

De oplossing voor stilstaande leaseauto’s

De hardware kan op bijna ieder voertuig, oude en nieuwe, brandstofauto’s en elektrische auto’s geïnstalleerd worden. Dit kan een auto zijn die altijd bij het bedrijf staat maar het kan ook een leaseauto van een collega zijn die tijdelijk stil staat. De deelauto is het middel om duurzaam en efficiënt mobiliteit in te richten. Het systeem werkt onafhankelijk van het type brandstof of soort auto. Daarnaast is het te gebruiken voor werk en privé.

passengier.jpg

Upgrade met mobiliteitspas

Door de deelauto te combineren met een mobiliteitspas kan iedereen tanken, laden, parkeren en gebruik maken van het openbaar vervoer. Neem de trein bij files of pak een OV-fiets als je niet goed kunt parkeren. De mobiliteitspas kost eenmalig € 12,50, daarna € 5,- per maand.

De MKB-mobiliteitspas van Driven

Bel mij terug

Wil je meer informatie? Vul je gegevens in en wij bellen je terug