Membership

  • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
  • Eén bestedingsruimte voor jouw bedrijf
  • Eén mobiliteitsspecialist als vast aanspreekpunt
  • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik

Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit

De wereld verandert, de werknemer verandert, mobiliteit verandert. Meer aandacht voor zaken als duurzaamheid, vitaliteit en werkgeluk binnen bedrijven, maar ook ontwikkelingen als meer thuiswerken, laten ons anders kijken naar zakelijk verkeer. Wij helpen graag om een verandering binnen jou organisatie door te voeren.

We zijn jouw partner en adviseren je hoe je voor jouw bedrijf mobiliteit kunt inzetten om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Het gaat immers al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto. Het gaat om een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

bestedingsruimte.jpg

Eén bestedingsruimte voor jouw bedrijf

Wij begrijpen dat je bedrijf in beweging is en je wil focussen op de dingen die ertoe doen. Bezig houden met administratie en bij ieder nieuwe mobiliteitsaanvraag jaarcijfers aanleveren, hoort daar niet bij. Daarom krijg je bij Driven een bestedingsruimte voor jouw bedrijf. Deze bestedingsruimte zet je in voor alle mobiliteitsvormen, voor al je medewerkers. Om te bepalen welke bestedingsruimte het meest geschikt is, willen we een paar dingen van je weten: je wensen en je jaarcijfers. Daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek. Per telefoon of face 2 face, wat jij wilt. Als member word je dus maar één keer per jaar gescreend. Daarna kun je snel schakelen en gebruik maken van al onze diensten.

None
driven-financiallease-visual-3.jpg

Eén mobiliteitsspecialist als vast aanspreekpunt

Als Driven member mag je je rekenen op een vast aanspreekpunt. Een persoon die jou tijdens het gehele traject begeleidt en waarmee je rechtstreeks contact mee kan opnemen. . Persoonlijk contact vinden we belangrijk zodat we altijd de beste service kunnen bieden.

None
mobiliteitscheck.jpg

Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik

Ieder jaar checken wij of jouw totaalpakket aan mobiliteit nog efficiënt wordt ingezet. Door te blijven monitoren kunnen wij jou het beste adviseren en blijft jouw mobiliteit aansluiten op het gebruik. Bijvoorbeeld: Bij een ondernemer rijden een 5-tal (nagenoeg) identieke auto’s. Waarbij er 2 veel kilometers maken en de overige minder. Dan kan het slim zijn om deze auto’s onderling te wisselen. Hiermee voorkom je grote afrekeningen in meer/minder kilometers en creëer je een gelijke looptijd en wisselmoment.

None

Zo werkt het

Kies voor 1 van onze producten en je wordt automatisch Driven-member. Je bent akkoord gegaan met de offerte en de benodigde informatie is aangeleverd. Binnen 3 dagen krijg je bericht over de hoogte van jouw bestedingsruimte. Zodra jij akkoord bent met dit bedrag ben je Driven-member. Iedereen die binnen het bedrijf gebruik gaat maken van Driven wordt user.

None

Bel mij terug

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.