Zakelijke ritregistratie

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_03.png

Zakelijke ritregistratie, verplicht vanaf 2023

Vervoer is een niet weg te denken aspect van het ondernemen. Dat is al sinds mensenheugenis zo, en dat zal ook altijd zo blijven. Er moet een belangrijke partner persoonlijk benaderd worden, er wordt zakelijk geluncht, personeel moet zich van A naar B verplaatsen en goederen op de plek van bestemming aankomen. In het kader van het Klimaatakkoord is het vanaf 1 januari 2023 verplicht om deze kilometers (en indirect ook de CO2-uitstoot) te registreren. Zakelijke ritregistratie, opgelegd van overheidswege dus. Het doel van dit besluit is om in 2050 de uitstoot zelfs met 100% te reduceren. Dat brengt de nodige administratie met zich mee. Maar voor deze zakelijke ritregistratie heeft Driven dé oplossing.

None

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
Contact
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_02.png

Driven neemt je zakelijke rittenregistratie uit handen

Gun jezelf als ondernemer het gemak van zakelijke rittenregistratie via een handige app en/of software die je een complete papierwinkel uit handen nemen. Let wel: de regel geldt voor bedrijven met 100 of meer werknemers. Hoor jij daar ook bij, dan is het zaak om dat extra werk tot behapbare proporties terug te brengen. De zakelijke rittenregistratie moet niet in de weg zitten bij het werken aan succes. Het is een randzaak dus, maar wel een belangrijke, en met een nobel streven. Met zijn allen werken we aan een schonere planeet, voor nu en de toekomstige generaties.

Start Mobiliteitsscan
Opsomming_Driven

“Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto”

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn willen nog leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. Een mooie kans om jouw mobiliteitsaanpak te verduurzamen. Hoe faciliteer je jouw medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen en die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen? Wij adviseren een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Marco | Mobiliteitsspecialist @ Driven
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_04.png

Ritregistratie zakelijk en snel afhandelen met de app van Driven

Waarom is het verder zaak om je ritregistratie zakelijk en secuur bij te houden? Duurzaam of groen ondernemen is allang geen unique selling point meer, maar geldt nog altijd als streepje voor. De consument ziet dat, en baseert steeds vaker zijn keuze daarop. Vandaar dat talloze bedrijven zijn gaan nadenken over hun eigen ecologische voetafdruk. En daarnaar zijn gaan handelen, om het vervolgens te communiceren. Dat kweekt de broodnodige goodwill bij de consument. Ook het registreren van kilometers en CO2-uitstoot valt daaronder, dus communiceer je onder het kopje 'groen ondernemen': wij werken actief mee aan de reductie van CO2-uitstoot. De ritregistratie zakelijk en snel afhandelen doe je met de app en/of software van Driven.

None

Contact

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.