Zakelijke kilometers bijhouden

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_03.png

Zakelijke kilometers bijhouden

Zakelijke kilometers bijhouden wordt verplicht vanaf 1 januari 2023 voor bedrijven met meer dan 100 werknemers. Zit je daarop te wachten als ondernemer? Niet op de administratie die dat met zich meebrengt, wel op het nobele doel om de uitstoot uiteindelijk volledig terug te brengen. Als onderneming wil je je steentje bijdragen aan een schonere planeet, ook voor de toekomstige generaties. En dat uitdragen, want 'groen ondernemen' is misschien niet uniek, het zorgt nog altijd voor de nodige sympathie bij consumenten en partners. Naast het gebruiken van lokale (biologische) producten, het scheiden van afval en het minimaliseren van energieverbruik is het zakelijke kilometers bijhouden iets dat je ook onder deze categorie kunt scharen.

None

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
Contact
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_02.png

Driven heeft voor zakelijke kilometers bijhouden een app ontwikkeld

Om aan de eisen van de overheid te kunnen voldoen zonder al te veel extra administratieve rompslomp weg te moeten werken, heeft Driven voor het zakelijke kilometers bijhouden een app ontwikkeld. Deze rekent alles snel uit zonder fouten te maken, hetgeen met hoofdrekenen nog wel eens wil gebeuren. Als ondernemer wil je weliswaar meewerken aan een betere planeet, maar niet verzanden in gedoe met talloze cijfertjes achter de komma. Laat dat maar aan de technologie over. De zakelijke kilometers bijhouden in de app van Driven is dus de gedroomde oplossing! Volledige ontzorging op weg naar een mooi doel.

Start Mobiliteitsscan
Opsomming_Driven

“Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto”

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn willen nog leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. Een mooie kans om jouw mobiliteitsaanpak te verduurzamen. Hoe faciliteer je jouw medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen en die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen? Wij adviseren een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Marco | Mobiliteitsspecialist @ Driven
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_04.png

Zakelijke kilometers bijhouden software: gemak dient de mens

Voor zakelijke kilometers bijhouden software aanschaffen? Kies voor Driven. Zoals gezegd doe je het denken zelf, maar laat je rekenen over aan digitale mechanismen die geen fouten maken. En er raken ook geen papiertjes kwijt. Geen gedoe met ellenlange optelsommen en tassen vol formulieren dus, we leven in de 21e eeuw en besteden dit soort administratie graag uit aan de technologie. Zakelijke kilometers bijhouden met de software van Driven is dus een logische stap. Ritje naar een klant, lunch in de provincie met een relatie, forensen, goederenvervoer, we gaan het allemaal bijhouden, samen werkend aan een beter milieu.

None

Contact

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.