Ritregistratiesysteem

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_03.png

Ritregistratiesysteem van Driven: de tool om bedrijven te ontzorgen

Met een ritregistratiesysteem van Driven leg je op secure en snelle wijze de aantallen kilometers vast die je als ondernemer maakt. Ook die van je personeel. Dat is straks verplicht, dus kun je er maar beter op voorbereid zijn. Hoewel je denken liever zelf doet, laat je foutloos rekenen over aan de technologie. Bovendien gaat dat met een ritregistratiesysteem van Driven op zo'n manier dat je er minimaal omkijken naar hebt. Laat je ontzorgen en kies voor zo'n systeem zodat je je weer kunt richten op de core business van jouw bedrijf: aan de weg timmeren. En hoe je dat ook doet: zakelijk vervoer zal daar altijd onderdeel van blijven.

None

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
Contact
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_02.png

Maak van de nood een deugd met de ritregistratiesystemen van Driven

De speciale ritregistratiesystemen van Driven zijn er niet alleen voor het gemak. Duurzaamheid is een veel gebezigde term in het bedrijfsleven. Vanzelfsprekend omdat we met zijn allen aan een schonere planeet willen werken, maar op de één of andere manier maken ondernemers slim gebruik van dit streven, met het milieu als lachende derde. Door bijvoorbeeld alleen samen te werken met lokale partners om transportbewegingen te verminderen. Een kopje 'duurzaam ondernemen' op een bedrijfswebsite kweekt sympathie bij de consument. Ook 'groen ondernemen' is zo'n modeterm geworden. Geheel in dat licht moet je ook het investeren in handige ritregistratiesystemen zien. Of dit nu door de overheid is opgelegd of niet.

Start Mobiliteitsscan
Opsomming_Driven

“Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto”

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn willen nog leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. Een mooie kans om jouw mobiliteitsaanpak te verduurzamen. Hoe faciliteer je jouw medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen en die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen? Wij adviseren een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Marco | Mobiliteitsspecialist @ Driven
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_04.png

Speciaal systeem voor rittenregistratie: onmisbaar vanaf 2023

Lees de whitepaper op deze website en ervaar het gemak van een speciaal systeem voor rittenregistratie dat Driven ontwikkeld heeft. Vanaf 1 januari 2023 zijn bedrijven met meer dan 100 werknemers wettelijk verplicht om hun reis- en transportbewegingen te registreren. Het nobele doel is om de daarmee gepaard gaande CO2-uitstoot terug te brengen tot een minimum, er wordt zelfs gerept over een reductie van 100% in 2050 als uiteindelijke streven. Daar werken we met z'n allen aan, zodat de planeet ook leefbaar is in de toekomst. Een systeem voor rittenregistratie is hoe dan ook onmisbaar geworden.

None

Contact

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.