Ritregistratie

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_03.png

Ritregistratie voor het MKB: verplicht vanaf 2023

Op 1 juli 2023 gaat de Normerende Regeling Werkgebonden Personenmobiliteit in. Deze houdt in dat bedrijven, die 100 werknemers of meer in dienst hebben, vanaf die dag verplicht zijn de CO2-uitstoot bij woon-werk- en zakelijk verkeer vast te leggen en bij te houden. Elk jaar dient de CO2-uitstoot in een ritregistratie te worden gemeld bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hoe pak je dat snel en makkelijk aan? Gelukkig is er Driven! Niet alleen heeft dit bedrijf de tools voor secure ritregistratie, Driven denkt ook mee over het reduceren van CO2-uitstoot door slimme mobiliteitsoplossingen.

None

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
Contact
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_02.png

Rittenregistratie van Driven via handige app

Hoe gaat dat in zijn werk, zo'n rittenregistratie? Via een speciale white paper op de website Driven.nl kom je daar snel achter. Na het doornemen van deze white paper weet je alles over de nieuwe wetgeving, wat dit besluit van de overheid betekent voor jouw onderneming, maar vooral hoe de rittenregistratie van Driven je helpt. De speciale software, verwerkt in een handige app, maakt van het registreren van kilometers een koud kunstje. Dit soort zaken moeten ondernemers natuurlijk niet te veel moeite kosten en Driven heeft daarom alvast met je meegedacht. Voer je gegevens in, download de whitepaper en doe er je voordeel mee.

Start Mobiliteitsscan
Opsomming_Driven

“Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto”

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn willen nog leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. Een mooie kans om jouw mobiliteitsaanpak te verduurzamen. Hoe faciliteer je jouw medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen en die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen? Wij adviseren een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Marco | Mobiliteitsspecialist @ Driven
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_04.png

Ritten registreren: Driven-app installeren!

Driven is een modern bedrijf dat het MKB bijstaat in alle vragen over mobiliteit. Dat de overheid nu voor nieuwe vragen zorgt, wil niet zeggen dat je je als ondernemer in de zoveelste papierhandel moet storten. Driven helpt je de ritten registreren op een geautomatiseerde en betrouwbare manier, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Ritten registreren is niet iets waar je meer omzet mee draait en mag dus niet te veel energie, tijd en moeite kosten. Toch doen we het voor de goede zaak - een betere leefplaneet - en Driven weet dat. Toon je een ondernemer die midden in deze tijd staat, omarm het duurzaamheids streven en laat Driven je daarbij helpen!

None

Contact

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.