Ritregistratie software

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_03.png

Ritregistratie software, onmisbaar vanaf 2023

Ritregistratie software is dé tool voor bedrijven met meer dan 100 werknemers vanaf 1 januari 2023. Waarom? In het Klimaatakkoord staat dat ondernemers met deze hoeveelheid personeel hun CO2-uitstoot moeten bijhouden door alle reisbewegingen te registreren. Met de speciale ritregistratie software van Driven is dit in een oogwenk gebeurd en heb je er als werkgever dan wel -nemer geen omkijken naar. De cijfers worden overlegd aan de hiervoor verantwoordelijke instanties en het doel is om de CO2-uitstoot uiteindelijk met 100% te verminderen in 2050. Alles voor een schonere planeet, ook in de toekomst.

None

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
Contact
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_02.png

Waarom gebruikmaken van de rittenregistratie software van Driven?

De voordelen van de rittenregistratie software van Driven op een rijtje:

 • Rekenen laat je graag aan computers over, deze maken geen fouten
 • Bedrijven worden ontzorgd en kunnen hun focus leggen op omzet draaien
 • Driven voorziet in meer handige tips om de CO2-uitstoot te reduceren
 • Met secure CO2-rapportage toon je als ondernemer aan duurzaam bezig te zijn. Dat betekent naast de van overheidswege opgelegde noodzaak tevens een streepje voor als bedrijf: duurzaamheid is een toverwoord in de commerciële wereld. Zie de rittenregistratie software van Driven dus maar als (indirecte) investering!
Start Mobiliteitsscan
Opsomming_Driven

“Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto”

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn willen nog leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. Een mooie kans om jouw mobiliteitsaanpak te verduurzamen. Hoe faciliteer je jouw medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen en die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen? Wij adviseren een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Marco | Mobiliteitsspecialist @ Driven
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_04.png

De beste software voor zakelijke rittenregistratie: Driven is je partner

De boel positief benaderen, is het devies. Het duurzaamheids streven en de daarmee gepaard gaande ontwikkelingen omarmen en er de voordelen uit destilleren. Driven voorziet in de beste software voor zakelijke rittenregistratie om bedrijven te ontzorgen, maar ook om met zijn allen aan een schonere planeet te werken. De software voor zakelijke rittenregistratie is op zo'n manier ontwikkeld dat zowel werknemer als werkgever een minimum aan extra werk heeft aan de nieuwe wetgeving. Lees de whitepaper op deze website voor meer informatie en neem bij vragen vooral contact op.

None

Contact

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.