Ritregistratie auto

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_03.png

Verplichte ritregistratie auto: app en software van Driven brengen uitkomst

Het Klimaatakkoord wil dat bedrijven met 100 of meer werknemers hun kilometers en de daarmee gepaard gaande CO2-uitstoot gaan registreren. Aan de hand van die cijfers gaan samenleving, bedrijfsleven en overheid een poging wagen de uitstoot te reduceren. Het uiteindelijke doel is een reductie van 100% in 2050. De ritregistratie auto app en allerlei speciale software brengen het extra werk dat dit met zich meebrengt, terug tot behapbare proporties. Sterker nog, de ritregistratie auto app van Driven ontzorgt, werkt secuur en is zelfs een indirecte investering. Natuurlijk doen we dit met een hoger doel: een schonere planeet.

None

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
Contact
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_02.png

Investeren in rittenregistratie voor de auto?

De rittenregistratie van de auto die veelvuldig gebruikt wordt op zakelijk gebied, is een indirecte investering omdat duurzaamheid als toverwoord geldt in de commerciële wereld. Waarschijnlijk heb je op de website van je eigen bedrijf ook al een kopje 'duurzaam', en zo niet, dan is het de hoogste tijd om te communiceren dat ook jij als ondernemer aan het milieu denkt. Daarmee straal je coninuïteit uit en toon je aan met je tijd mee te gaan. Dat kan op talloze manieren. Het aanschaffen van de software of app van Driven is er daar één van. Nu de rittenregistratie voor de auto van overheidswege wordt opgelegd vanaf 1 januari 2023, is dat de ideale gelegenheid om jouw duurzaamheidsstreven uit te dragen.

Start Mobiliteitsscan
Opsomming_Driven

“Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto”

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn willen nog leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. Een mooie kans om jouw mobiliteitsaanpak te verduurzamen. Hoe faciliteer je jouw medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen en die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen? Wij adviseren een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Marco | Mobiliteitsspecialist @ Driven
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_04.png

Auto rittenregistratie bijhouden met de app en/of software van Driven

Zakelijk vervoer blijft een essentieel onderdeel van het bedrijfsleven. Zo nu en dan komen er regels bij in het Nederlandse bedrijfsleven en dan is het zaak om de boel positief te benaderen. Te omarmen, zelfs. Vanzelfsprekend is secure auto rittenregistratie niet iets waar je als ondernemer op zit te wachten, omdat je iets móet in plaats van mag. Driven heeft daarin meegedacht en software en een app ontwikkeld die de auto rittenregistratie voor bedrijven in goede banen leiden. Jou als ondernemer ontzorgen dus. Bovendien ga je secuurder te werk wanneer je het rekenen aan computers overlaat. En sneller! Zodat je je verder kunt focussen op het draaien van omzet en het werken aan succes.

None

Contact

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.