Ritregistratie app

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_03.png

De ritregistratie app van Driven

Wanneer moet je een ritregistratie app raadplegen als ondernemer? Het Klimaatakkoord houdt voor bedrijven onder meer in dat er meer gedaan moet worden om de CO2-uitstoot te reduceren. Per 1 januari 2023 moeten ondernemingen met 100 of meer werknemers hun reisbewegingen en daarmee gepaard gaande CO2-uitstoot in kaart brengen. Zo'n 8000 bedrijven in Nederland zullen dus kilometers bij moeten gaan houden en overleggen aan de overheid. Vervelend misschien, maar wel met een mooi streven: de CO2-uitstoot zo ver mogelijk terugbrengen, voor een schonere planeet. Het uiteindelijke doel is 100% CO2-reductie in 2050. Een speciaal hiervoor ontwikkelde ritregistratie app is dus meer dan welkom.

None

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
Contact
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_02.png

De rittenregistratie app ontzorgt

Het zorgt weer voor wat extra werk en/of administratie en veel ondernemers zitten hier niet op te wachten. Zeker na de corona crisis is het voor tal van bedrijven zaak om de geleden schade in te halen. En niet al te veel uren in randzaken te stoppen. Daarom is speciaal de rittenregistratie app van Driven in het leven geroepen. Om alles snel, maar ook secuur vast te leggen zodat werknemers en werkgevers er een minimum aan omkijken naar hebben. De rittenregistratie app houdt alle kilometers bij. Denken doe je zelf altijd beter dan een computer of app, maar foutloos rekenen laat je graag aan de technologie over!

Start Mobiliteitsscan
Opsomming_Driven

“Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto”

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn willen nog leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. Een mooie kans om jouw mobiliteitsaanpak te verduurzamen. Hoe faciliteer je jouw medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen en die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen? Wij adviseren een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Marco | Mobiliteitsspecialist @ Driven
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_04.png

Vraag hem aan: de Driven app voor zakelijke rittenregistratie

De Driven app voor zakelijke rittenregistratie vraag je niet alleen aan voor het gemak, maar ook omdat er geen rekenfouten kunnen ontstaan. Dat wil op zo'n ouderwets papiertje nog wel eens gebeuren, maar nooit in de app voor zakelijke rittenregistratie die Driven ontwikkelde. Op de website lees je in de whitepaper alle ins & outs over de app, waarna je hem simpel aanvraagt. Ook helpt Driven bij het adviseren over andere manieren om de CO2-uitstoot te reduceren. Met de ritregistratie app van Driven sla je bij elkaar vier vliegen in één klap: meer gemak, secure berekening, een stapje verder als duurzaam ondernemer en straks hopelijk geen CO2-uitstoot meer!

None

Contact

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.