Verandering in zakelijke mobiliteit

stilstaande auto's en meer thuiswerken

Vrijblijvend advies

    Compleet aanbod

    Flexibele looptijden

    Eén partner, één factuur

Een veranderende vraag naar mobiliteit: hoe speel je hier op in?

Bijna een kwart van de thuiswerkers wil ook na de pandemie vaker vanuit huis blijven werken. Inmiddels is thuiswerken helemaal ingeburgerd. Werkgevers hebben alles gefaciliteerd en werknemers zijn gewend aan de vrijheid en het werken op afstand. Fysiek aanwezig zijn op kantoor is lang niet altijd nodig, dat is wel duidelijk geworden. Het vraagt om aanpassingen in de mobiliteitsaanpak.

Bij nieuwe mobiliteit staat niet het middel maar de behoefte van de gebruiker centraal. Als werkgever speel je hierop in door een aantrekkelijk en flexibel aanbod samen te stellen voor je medewerkers. Wij helpen je graag!

None
Image_InText_Whitepaper.png

Whitepaper 'Wijziging mobiliteitsvraag'

Ontdek hoe je mobiliteit flexibel inregelt. Voor jezelf en je medewerkers. Welke flexibele oplossingen kun je werknemers bieden en op welke manier speel je in op onverwachte gebeurtenissen? Vul hier je gegevens in, wij sturen je graag onze whitepaper per e-mail.

Aanvragen
Opsomming_Driven

“Wat is mobiliteit van de toekomst en hoe richt je die duurzaam in?”

‘Overstappen naar elektrisch rijden’ is een veelgehoord antwoord. Helemaal waar om op korte termijn de CO2-uitstoot te verminderen. Het is een mooie eerste stap. Voor de lange termijn heb je een andere aanpak nodig. Kijk eens kritisch naar de totale mobiliteitsbehoefte van het bedrijf en van zijn/haar medewerkers. Wij helpen graag met een stappenplan om mobiliteit duurzaam en efficiënt binnen je organisatie in te zetten.

Marco - Mobiliteitsspecialist @ Driven

Vrijblijvend advies

Wil je advies over hoe je kunt inspelen op de veranderende mobiliteitsbehoefte binnen je organisatie? Wij helpen graag.
Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.