Combideal met bakfiets.png

Combideal

Totaalpakket voor mobiliteit van € 330,- voor € 299,- pm

  • Auto: Toyota Aygo 5-drs 1.0 VVT-i x-fun
  • Bakfiets: Cube Hybrid cargo
  • Tanken: Tankpas

€ 299,- per maand

Reserveer nu
Opsomming_Driven

“Liever een andere combinatie?”

Een leaseauto, elektrische bakfiets en een tankpas. Dat is optimale vrijheid in reizen! Combineren blijft maatwerk. Wil je liever een andere auto, fiets, looptijd of andere combinatie? Wij zoeken het graag voor je uit! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Marco - Mobiliteitsspecialist @ Driven
Toyota Aygo x play site.jpg

Toyota Aygo 5-drs 1.0 VVT-i x-fun

De Toyota AYGO is compact, stil en uitermate wendbaar. Geknipt voor smalle straatjes in de stad. Maar de AYGO weet je ook te verrassen met zijn frisse, zelfverzekerde nieuwe look. De AYGO zit vol slimme technologie. Met het multimediascherm heb je entertainment binnen handbereik. Navigatie via Apple Maps, spraakbediening, Bluetooth en een parkeerhulpcamera maken het leven onderweg comfortabel.

None
Cube Cargo Hybrid 524x394 (002).png

Cube Cargo Hybrid - 500Wh

De Cube Cargo Hybrid is de gloednieuwe sportieve elektrische bakfiets in het assortiment van Cube. Mooi vormgegeven en gebouwd voor het zware werk. Handig om veilig de kinderen weg te brengen en daarna de boodschappen te doen. Er is trouwens ruimte genoeg voor beide in deze bakfiets. Door het aluminium frame blijft de fiets licht en makkelijk te besturen. De nieuwe Bosch middenmotor is speciaal gemaakt voor bakfietsen en zorgt met de geveerde voorvork voor een extra comfortabele fietsrit.

None

Tankpas

Overal tanken, elektrisch laden en parkeren met een tankpas. Al het gebruik en de kosten ontvang je op een maandelijks overzicht. Dat is optimaal gemak voor werkgevers en werknemers.

None

Reserveer

Door het invullen van ons formulier wordt deze mobiliteitsdeal vrijblijvend voor je gereserveerd. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Combideal

Totaalpakket voor mobiliteit van € 330,- voor € 299,- pm

  • Auto: Toyota Aygo 5-drs 1.0 VVT-i x-fun
  • Bakfiets: Cube Hybrid cargo
  • Tanken: Tankpas

€ 299,- per maand


Op dit e-mailadres ontvang je informatie over je reservering.
Voor het geval we contact met je moeten opnemen met betrekking tot de reservering.

Bedrijfsgegevens