Combi C groot.png

Combinatie C

Totaalpakket voor flexibele mobiliteit

  • Auto: Lexus UX300e
  • Fiets: Cortina E-U1 N3
  • Vrijheid in reizen: Mobiliteitspas

€ 699,- per maand

Reserveer nu
Lexus_UX_300e_Electri.jpg

Lexus UX 300e

De eerste volledig elektrische Lexus die via een snellader opgeladen wordt. Het accupakket heeft een capaciteit van 54,3 KWh, goed voor een actieradius van meer dan 300 kilometer volgens WLTP-norm. Sinds de start in 1989 streeft Lexus ernaar om iedereen een bijzondere rijervaring te bieden. Het premiummerk staat garant voor hoge bouwkwaliteit en bewezen betrouwbaarheid. Zo staat Lexus al 8 jaar op rij bovenaan in betrouwbaarheidsonderzoeken.

None
Cortina.jpg

Cortina E-U1

De Cortina E-U1 is krachtig en betaalbaar. Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren. De E-U1 heeft een krachtige 250 watt motor in het voorwiel. Het stevige frame en brede wielen zorgen ervoor dat je stabiel op de fiets zit. De ideale fiets voor die dagelijkse rit naar het werk

None

De mobiliteitspas

De mobiliteitspas is de flexibele mobiliteitskaart die de werknemer toegang geeft tot elke vorm van vervoer met bijbehorende diensten. De kaart geeft iedereen vrijheid om op ieder moment de prettigste manier van reizen te kiezen. Met de mobiliteitspas kun je parkeren, tanken, e-laden en gebruik maken van het OV.

De MKB-mobiliteitspas van Driven

Reserveer

Door het invullen van ons formulier wordt deze mobiliteitsdeal vrijblijvend voor je gereserveerd. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Combinatie C

Totaalpakket voor flexibele mobiliteit

  • Auto: Lexus UX300e
  • Fiets: Cortina E-U1 N3
  • Vrijheid in reizen: Mobiliteitspas

€ 699,- per maand


Op dit e-mailadres ontvang je informatie over je reservering.
Voor het geval we contact met je moeten opnemen met betrekking tot de reservering.

Bedrijfsgegevens