Mazda combi groot.png

Combinatie B

Totaalpakket voor flexibele mobiliteit

  • Auto: Mazda CX-30 Skyactiv-G Comfort
  • Fiets: Cortina E-U1 N3
  • Vrijheid in reizen: Mobiliteitspas

€ 499,- per maand

Reserveer nu
mazda CX-30.png

Mazda CX-30 Skyactiv-G Comfort

Misschien is de CX-30 wel de mooiste compacte SUV van dit moment. Elke Mazda CX-30 is helemaal compleet als het gaat om de laatste technieken op het gebied van veiligheid, comfort voor de bestuurder en de inzittenden Mazda’s doelstelling met de Skyactiv motor is het terugdringen van het benzineverbruik, en daarmee de CO2-uitstoot. Vooral op lange snelwegetappes is het verschil duidelijk merkbaar.

None
Cortina.jpg

Cortina E-U1 N3

De Cortina E-U1 is krachtig en betaalbaar. Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren. De E-U1 heeft een krachtige 250 watt motor in het voorwiel. Het stevige frame en brede wielen zorgen ervoor dat je stabiel op de fiets zit. De ideale fiets voor die dagelijkse rit naar het werk!

None

Mobiliteitspas

De mobiliteitspas is de flexibele mobiliteitskaart die de werknemer toegang geeft tot elke vorm van vervoer met bijbehorende diensten. De kaart geeft iedereen vrijheid om op ieder moment de prettigste manier van reizen te kiezen. Met de mobiliteitspas kun je parkeren, tanken, e-laden en gebruik maken van het OV.

De MKB-mobiliteitspas van Driven

Reserveer

Door het invullen van ons formulier wordt deze mobiliteitsdeal vrijblijvend voor je gereserveerd. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Combinatie B

Totaalpakket voor flexibele mobiliteit

  • Auto: Mazda CX-30 Skyactiv-G Comfort
  • Fiets: Cortina E-U1 N3
  • Vrijheid in reizen: Mobiliteitspas

€ 499,- per maand


Op dit e-mailadres ontvang je informatie over je reservering.
Voor het geval we contact met je moeten opnemen met betrekking tot de reservering.

Bedrijfsgegevens