000.png

Combinatie A

Totaalpakket voor flexibele mobiliteit

  • Auto: Toyota AYGO X-play
  • Fiets: Cortina E-U1 N3
  • Vrijheid in reizen: Mobiliteitspas

€ 299,- per maand

Reserveer nu
Toyota Aygo x play site.jpg

Toyota AYGO 1.0 VVT-i X-play

De Toyota AYGO is compact, stil en uitermate wendbaar. Geknipt voor smalle straatjes in de stad. Maar de AYGO weet je ook te verrassen met zijn frisse, zelfverzekerde nieuwe look. De AYGO zit vol slimme technologie. Met het multimediascherm heb je entertainment binnen handbereik. Navigatie via Apple Maps, spraakbediening, Bluetooth en een parkeerhulpcamera maken het leven onderweg comfortabel.

None
Cortina.jpg

Cortina E-U1

De Cortina E-U1 is krachtig en betaalbaar. Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren. De E-U1 heeft een krachtige 250 watt motor in het voorwiel. Het stevige frame en brede wielen zorgen ervoor dat je stabiel op de fiets zit. De ideale fiets voor die dagelijkse rit naar het werk

None

De mobiliteitspas

De mobiliteitspas is de flexibele mobiliteitskaart die de werknemer toegang geeft tot elke vorm van vervoer met bijbehorende diensten. De kaart geeft iedereen vrijheid om op ieder moment de prettigste manier van reizen te kiezen. Met de mobiliteitspas kun je parkeren, tanken, e-laden en gebruik maken van het OV.

De MKB-mobiliteitspas van Driven

Reserveer

Door het invullen van ons formulier wordt deze mobiliteitsdeal vrijblijvend voor je gereserveerd. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Combinatie A

Totaalpakket voor flexibele mobiliteit

  • Auto: Toyota AYGO X-play
  • Fiets: Cortina E-U1 N3
  • Vrijheid in reizen: Mobiliteitspas

€ 299,- per maand


Op dit e-mailadres ontvang je informatie over je reservering.
Voor het geval we contact met je moeten opnemen met betrekking tot de reservering.

Bedrijfsgegevens