Autolease

Welke leasevorm kies jij?

Vrijblijvend advies
  • Alle merken, alle modellen
  • Eén partner, één factuur
  • Binnen 1 dag mobiel
  • Flexibele looptijden

Leasen bij ­Driven

Als je ervoor kiest om bij Driven een auto of bestelwagen te leasen, dan kies je voor gemak, comfort, kwaliteit en flexibiliteit. Om een keuze te maken, hebben we hieronder kort de voordelen per vorm op een rij gezet. Zo zie jij in een oogopslag welke leasevorm het meest geschikt is voor jou en je medewerkers.

Home
Operational Lease

Operational Lease

Kies je voor operational lease, dan huur je in feite een auto voor langere tijd. Het fijne van operational lease is dat alle bijkomende kosten, zoals belastingen, verzekeringen en onderhoud bij je maandelijkse leasekosten in zitten.

Beste keuze voor:

  • Arbeidscontract voor onbepaalde tijd
Operational Lease
Flexlease

Flexlease

Dit is een flexibele vorm van operational lease. Het verschil met ‘gewone’ operational lease is dat je na een jaar je contract maandelijks kunt opzeggen. Zo blijf je flexibel.

Beste keuze voor:

  • Tijdelijke contracten
  • Projecten van minimaal een jaar
Flexlease
driven-flexlease-visual-2.jpg

Shortlease

Wil je graag een auto leasen, maar wil je niet direct vastzitten aan een langlopend contract? Shortlease is de oplossing voor flexibele invulling van de vervoersbehoefte.

Beste keuze voor:

  • een nieuwe medewerker in dienst
  • een korte tijd extra mobiliteit.
Home

Upgrade

Leaseauto multi-inzetbaar als deelauto

De leaseauto is vaak functiegebonden en wordt veel als secundaire arbeidsvoorwaarde ingezet. Het komt vaak voor dat er meerdere leaseauto’s tijdens kantoortijden stil staan. Wij vinden stilstand zonde. In veel gevallen kan de auto als deelauto gebruikt worden. Door te delen maak je optimaal gebruik van de auto.

Meer over de Deelauto

Leaseauto met mobiliteitspas

Kies bij iedere reis die je maakt het juiste vervoersmiddel. Door de mobiliteitspas te combineren met je lease auto kun je tanken, laden, parkeren en gebruik maken van het openbaar vervoer. Neem de trein bij files of pak een OV-fiets als je niet goed kunt parkeren. De mobiliteitspas kost eenmalig € 12,50, daarna € 5,- per maand.

Meer over de Mobiliteitspas

Bel mij terug

Wil je meer informatie? Vul je gegevens in en wij bellen je terug.