Gezond en snel bewegen met fietslease

In samenwerking met NVM

Advies op maat
 • All-in pakket met reparatie, pechhulp en verzekering
 • Inclusief 5 servicebeurten
 • Altijd een fietsendealer bij jou in de buurt
 • Keuze uit een breed assortiment

Praktisch en duurzaam

Samen met NVM hebben wij een actieaanbod samengesteld zodat iedereen tegen een aantrekkelijk tarief een (elektrische) fiets kan leasen. Het leasen van een fiets is ideaal voor in de stad of als je regelmatig niet al te grote afstanden moet afleggen. Bijvoorbeeld voor een waardebepaling of een bezichtiging. De fiets is in de stad sneller, goedkoper en duurzamer dan iedere andere vorm van mobiliteit. En met de fiets heb je nooit parkeerstress.

De fiets is de schakel naar een gezonde leefomgeving en daarmee de sleutel in de transitie naar duurzame mobiliteit en verstedelijking. Door de fiets te leasen doe je zelf geen grote investering, maar betaal je maandelijks een vaste lage huurprijs. Alle zaken voor het gebruik van je fiets worden geregeld, alleen banden plakken doe je nog zelf. Wij werken samen met alle 230 dealers van Bike Totaal en Profile 'de Fietsspecialist' dus er zit er altijd een dealer bij jou in de buurt.

524logo.jpg

Met Fietslease kies je voor zekerheid en gemak!

Fietslease bij Driven is inclusief:

 • 24/7 pechhulpservice in heel Europa
 • Schade- en diefstalverzekering
 • Ongevallen opzittendenverzekering
 • Verhaalsrechtsbijstandverzekering
 • Iedere 6 maanden een servicebeurt
 • Garantie op de fiets
None

Actiemodellen

Wij hebben speciaal voor NVM twee gave ebikes als actieaanbod geselecteerd. Het tarief is voor een huurperiode van 3 jaar. Wil je liever langer, korter of een andere fiets leasen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op.

Stadfiets Sparta

Sparta Regular Smart

sparta regular.jpg
€ 49,21

Vanaf-prijs per maand

Transportfiets Batavus

Batavus e-go

Batavus e-go.jpg
€ 51,77

Vanaf-prijs per maand

Leasefiets hoe werkt het.jpg

Hoe werkt het?

 1. Je reserveert de fiets op onze website, via de telefoon of per WhatsApp.
 2. Bij de reservering vragen we of je de fiets zelf wil ophalen of dat wij deze bij je mogen afleveren.
 3. Wij sturen je zo snel mogelijk de bevestiging toe met alle belangrijke informatie.
 4. Wij leveren de fiets af op de afgesproken datum, bij de afgesproken dealer.
 5. Het tarief wordt verrekend op je maandelijkse Driven-factuur.
 6. Iedere 6 maanden gaat jouw fiets voor onderhoud naar de dealer. Inclusief Europese pechhulp.
None

Bijtellingsregels

Bijtelling voor het privé gebruik van een zakelijke fiets is vastgesteld op 7 procent. Het percentage maakt onderdeel uit van een vereenvoudiging van de fiscale fietsregeling, dat is opgenomen in het Belastingplan 2019. Hiermee krijg jij als werkgever een middel in handen om de elektrische fiets op te nemen in jouw mobiliteitspakket. Dat betekent minder files, CO2 reductie en een positieve bijdrage aan de gezondheid van jouw medewerkers.

De jaarlijkse bijtelling voor privegebruik is bij een ebike van € 2.000,- met een belastingdruk van 36,93% € 52,- per jaar. Dat is € 4,33 per maand. Bij een belastingdruk van 49,5% is dit € 69,- per jaar, € 5,75 per maand.

Het Belastingplan wordt in het najaar met de Tweede Kamer besproken. Na akkoord van de Tweede Kamer wordt de wet in 2019 geïmplementeerd en treedt vanaf januari 2020 in werking.

None

Vrijblijvend advies

Driven is het nieuwe platform dat verschillende mobiliteitsvormen samenbrengt, van fiets tot auto en van OV tot huur. In de transitie naar nieuwe mobiliteit begeleiden wij je met het optimaal invullen van jouw mobilteitsbehoefte, met slimme en flexibele vormen. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.