De lease bike van Driven

Super goed idee!

ebike_riesse_muller_tekst (2).jpg

Heb jij tevreden en gezonde medewerkers?

Werken in de kinderopvang is misschien wel het leukste wat er is. Toch heeft de branche het lastig. Budgetten slinken en de werkdruk neemt toe. En de krapte op de arbeidsmarkt maakt werving steeds lastiger. Daarom is het best slim om extra energie te steken in de gezondheid en het werkgeluk van de medewerkers. De lease bike van Driven helpt daar een handje bij. Simpel: wie op de fiets stapt, komt in beweging en ademt frisse lucht in. Geen files, lagere kosten en minder CO2-uitstoot.
Maak kennis met de lease bikes van Driven.

None
visual_driven_kinderopvangfiets_02 (3).jpg

Volledig ontzorgt onderweg

Met leasen krijgen je medewerkers een elektrische fiets van de zaak tegen een aantrekkelijk vast bedrag per maand. Ze betalen bijtelling, zodat de fiets zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden. Een gezond alternatief voor de auto en op basis van full operational lease. Dus inclusief verzekering, onderhoud, reparatie en 24/7 pechhulp in heel Europa. We helpen op werkdagen met een noodreparatie, vervangend vervoer of we regelen vervoer naar de plek van bestemming. Door onze samenwerking met Aon zijn jouw medewerkers goed verzekerd bij diefstal en schade en altijd weer snel op weg! Dat is de lease bike van Driven.

None
47794be4d260496b4b34d822bc794e2c (2).jpg

Ook fietsen tijdens werktijd?

Maak kennis met de GoCab. Deze elektrische bakfiets/fietstaxi biedt plaats aan groepen tot wel 8 kinderen. Door de elektrische trapondersteuning fietst de GoCab erg licht en is hij goed bestuurbaar. Dankzij de app heb je 24/7 inzicht in de status van je fiets, kun je achteraf gefietste routes teruglezen en kun je hem altijd terugvinden. Natuurlijk is de GoCab uitvoerig getest en voldoet hij aan alle wettelijke (veiligheids)eisen.

None

Yes! Dat klinkt goed!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een lease bike of interesse in een gratis proefperiode met de GoCab? Laat je naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!