Kilometers bijhouden zakelijke auto

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_03.png

Kilometers bijhouden voor een zakelijke auto: verplicht vanaf 2023

Vanaf 1 januari is het van overheidswege verplicht om alle transportbewegingen van een onderneming te registreren. Kilometers bijhouden van een zakelijke auto dus, voor alle bedrijven met 100 of meer werknemers. Dit zijn er zo'n 8000 in totaal. De overheid heeft dit besluit genomen aan de hand van het Klimaatakkoord, dat als nobel streven heeft om in 2050 de CO2-uitstoot met 100% gereduceerd te hebben. Daar werken we graag aan mee, in het dagelijks leven en op het werk. De kilometers bijhouden van een zakelijke auto is een kleine moeite, zeker als je gebruik maakt van de handige software en apps van Driven.

None

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
Contact
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_02.png

Het bijhouden van kilometers van de zakelijke auto voor een betere wereld

Die betere wereld is het hoofddoel: een schonere planeet voor mens en dier, ook in de toekomst. Het verplicht bijhouden van kilometers voor een zakelijke auto zou je kunnen zien als zoveelste regeltje, maar met de geautomatiseerde hulp van Driven breng je dat extra werk terug tot behapbare proporties. Bovendien, en dat wordt soms vergeten, is het investeren in software om een bedrijf groener te maken hot item: je kweekt er de broodnodige goodwill mee. Met het bijhouden van de kilometers die een zakelijke auto aflegt voldoe je niet zozeer aan de eisen der wet, maar des te meer aan het gezamenlijke duurzaamheid streven. Dat mag gezien worden!

Start Mobiliteitsscan
Opsomming_Driven

“Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto”

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn willen nog leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. Een mooie kans om jouw mobiliteitsaanpak te verduurzamen. Hoe faciliteer je jouw medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen en die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen? Wij adviseren een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Marco | Mobiliteitsspecialist @ Driven
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_04.png

Zakelijke auto kilometers bijhouden doe je met de app van Driven

Van een zakelijke auto de kilometers bijhouden doe je op de meest nauwkeurige wijze met de app van Driven. Om totaal ontzorgd te worden: geen tassen en mappen vol formuliertjes in onleesbare handschriften, geen oneindige optelsommen op een weigerend rekenmachientje, geen kwijtgeraakte paperassen. De app houdt alles zelfstandig bij, deze is er immers om het leven makkelijker te maken. Van een zakelijke auto de kilometers bijhouden wordt op die manier een koud kunstje. Meer weten? De white paper op deze website zet het allemaal voor je op een rijtje.

None

Contact

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.