Kilometerregistratie

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_03.png

Kilometerregistratie vanaf 2023 verplicht voor MKB

Vanaf 1 juli 2023 is het in het kader van het duurzaamheids belang voor bedrijven met meer dan 100 werknemers verplicht om de kilometers van het woon-werk- en zakelijk verkeer bij te houden. Kilometerregistratie voor al het personeel dus. Deze moeten per jaar worden opgegeven aan de hiervoor verantwoordelijke instantie: het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Geeft dit veel nieuwe administratieve rompslomp? Niet als je je laat bijstaan door Driven! Dit bedrijf is er speciaal om je te helpen met mobiliteitsvraagstukken en denkt mee met het MKB. Kilometerregistratie via een snelle en secure app is namelijk precies waarop je zit te wachten.

None

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit
Contact
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_02.png

De kilometerregistratie app van Driven ontslaat je van extra gedoe

Driven heeft een speciale kilometerregistratie app ontwikkeld om bedrijven te ontzorgen. Vanzelfsprekend sta je als ondernemer midden in deze tijd en doe je er al het mogelijke aan om je duurzame steentje bij te dragen. Je stimuleert je personeel te fietsen of beperkt van de auto gebruik te maken, scheidt je afval, werkt met lokale producten en serveert een vegetarische borrelhap. Wanneer duurzaamheidsinitiatieven echter van overheidswege worden opgelegd, krijg je al snel de indruk dat je van alles móet. Terwijl er ook gewoon geld verdiend moet worden. Driven heeft daar alvast over nagedacht en de kilometerregistratie app ontzorgt ondernemers van extra gedoe. Zo wordt duurzaam ondernemen een stuk makkelijker!

Start Mobiliteitsscan
Opsomming_Driven

“Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto”

Grote bedrijven in de zakelijke dienstverlening merken het steeds vaker, lang niet alle medewerkers zijn willen nog leaseauto. Zij willen zelf bepalen hoe zij hun mobiliteit organiseren. Een mooie kans om jouw mobiliteitsaanpak te verduurzamen. Hoe faciliteer je jouw medewerkers met mobiliteit die voldoet aan hun wensen en die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen? Wij adviseren een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf.

Marco | Mobiliteitsspecialist @ Driven
driven_whitepaper_homepage_artikel_524x394_04.png

De kilometerregistratie software van Driven voldoet overal aan

De kilometerregistratie software waarmee de app is ontwikkeld, voldoet vanzelfsprekend aan alle wettelijke eisen. Het zou een gemiste kans zijn als Driven deze er niet in had verwerkt. Het is ons er immers alles aan gelegen om het MKB bij te staan in allerhande mobiliteitsvraagstukken. Driven maakt de nieuwe wetgeving met secure kilometerregistratie software een stuk makkelijker. Download de white paper op Driven.nl en leer alles over de wetgeving en welke gevolgen deze heeft voor jouw onderneming. Duurzaamheid: we doen het met z'n allen, maar iedereen moet doen waar hij goed in is. Dat is de kurk waarop goed ondernemerschap drijft. Laat Driven je daarom veel werk uit handen nemen!

None

Contact

Wil jij gratis advies over hoe je mobiliteit efficiënter, duurzamer en in veel gevallen goedkoper kan inzetten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.