Bedrijfsdoelen halen met mobiliteit

Kosten besparen, duurzaamheid, vitaliteit en goed werkgeverschap

Vrijblijvend advies

    Compleet aanbod

    Flexibele looptijden

    Eén partner, één factuur

Weet jij welke mobiliteitsbehoeften je medewerkers hebben?

Hoe combineer je doelstellingen met de mobiliteitsbehoeften van jouw medewerkers? Bij veel bedrijven is mobiliteit nog traditioneel ingeregeld. Steeds meer werkgevers nemen hun mobiliteitsaanbod onder de loep. Zij passen hun aanbod aan en komen met oplossingen die passen bij deze tijd en waarin aandacht is voor vitaliteit, werkgeluk en duurzaamheid. Mobiliteit is niet langer bijzaak, maar maakt een belangrijk onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden. Het is bovendien een van de manieren waarmee je je als werkgever onderscheidt van de concurrentie. Neem je mobiliteitsbeleid en de behoeften van werknemers onder de loep en stel een aantrekkelijk aanbod samen dat aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen.

None
Image_InText_Whitepaper.png

Whitepaper 'Mobiliteit om je doelstellingen te behalen: kosten besparen, duurzaamheid en goed werkgeverschap'.

Ontdek hoe je een flexibel en modern mobiliteitsaanbod samenstelt. Lees meer over hoe je mobiliteit slim inzet om je bedrijfsdoelen halen terwijl je de kosten verlaagt. Vul hier je gegevens in, wij sturen je graag onze whitepaper per e-mail.

Aanvragen
Opsomming_Driven

“Uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en het binnenhalen en houden van personeel”

Een mooie leaseauto is een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde maar CO2-neutraal ondernemen is onze ambitie. Daarnaast schrijven wij ons vaak in voor tenders waar duurzaamheidseisen worden gesteld. Daarom is het voor ons extra belangrijk om onze duurzaamheidsdoelstellingen te halen want anders komen wij niet in aanmerking. In samenwerking met Driven hebben wij een elektrisch wagenpark, met een aantal deelauto’s en verschillende oplaadpunten op kantoor.

HR- adviseur binnen de ICT-sector

Vrijblijvend advies

Wil je advies over hoe mobiliteit kan bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen?
Wij helpen graag. Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.