Mobiliteit voor zorgmedewerkers

Vrijblijvend advies

  Compleet aanbod

  Flexibele looptijden

  Eén partner, één factuur

zorg.jpg

Efficiënt en veilig vervoer 24/7

In de zorg draait het om mensen. De medewerkers in zorg zijn dan ook jouw belangrijkste asset. Veiligheid is daarom erg belangrijk. Tegelijkertijd sta je voor de uitdaging om efficiënt alle cliënten te kunnen bezoeken op alle momenten van de dag. Wat prettig is overdag, werkt niet altijd in de nacht. Eén vervoersmiddel volstaat daarom meestal niet. Wij kunnen jou helpen met het inzetten van flexibele vormen van vervoer. Van deelauto om ook ’s nachts veilig cliënten te bezoeken, tot leasefiets voor kortere afstanden of tot een app waarmee alle ritten geregistreerd worden en declaraties verleden tijd zijn.

duofiets.JPG

Voor iedereen mobiliteit

Innovaties zorgen voor geweldige oplossingen om ons mobiel te houden. Ook voor mensen met een beperking zijn er diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld een aangepaste auto voor medewerkers met een beperking of een duofiets om met uw cliënten met een beperking te fietsen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voorbeeld scenario mobiliteit.jpg

Bespaar op administratie

Voorkom het declareren van kilometers en bonnen van het OV. Met de handige app kunnen alle ritten worden geregistreerd en zijn losse declaraties verleden tijd. Of biedt een leasefiets aan, die tegen een aantrekkelijk bedrag ook privé gereden mag worden.

Opsomming_Driven

“Vierstroom Zorg Thuis kan met de lease e-bikes snel en veilig haar cliënten thuis helpen”

Ik ben enorm blij met de e-bike. Waar ik eerst de auto zou nemen vanwege de afstand, kan ik nu prima met de e-bike op pad. Bovendien ik kan me met de e-bike veel soepeler door de wijk bewegen, dit scheelt veel reistijd en komt de cliënten ten goede. Het is ook fijn dat ik de e-bike privé mag gebruiken, ook dan pak ik nu vaker de fiets.

Danieke @ Wijkverpleegkundige

Voordelen voor jou en je bedrijf

 • Compleet aanbod: van deelauto tot e-bike en OV
 • Flexibele looptijden: van één dag tot onbeperkt
 • Eén partner, één factuur: alle mobiliteit overzichtelijk bij elkaar
 • Jaarlijkse check van het mobiliteitsgebruik
 • Begeleiding bij de transitie naar nieuwe mobiliteit

Vrijblijvend advies voor jouw organisatie

Op een vernieuwde manier kijken naar mobiliteit levert vaak verrassende inzichten en kostenbesparingen op! Vraag daarom de vrijblijvende mobiliteitsscan aan en ontvang een mobiliteitsrapport op basis van jouw situatie met inzichten over kosten, duurzaamheid, vitaliteit en veiligheid.