Mobiliteit Kan Beter

...én goedkoper!

Ontdek MKB²
  • Beter inzicht in mobiliteit
  • Beter administreren van mobiliteit
  • Beter registreren van mobiliteit
  • Betere financiële afhandeling van mobiliteit
  • Meer grip op mobiliteit in jouw bedrijf
  • Nu met 50% korting!
MKB_mobiliteit_mockup.jpg

Mobiliteit kan beter met MKB²

Leaseauto, eigen auto, leasefiets, eigen fiets, openbaar vervoer, deelvervoer, parkeren, ritregistratie, thuiswerkvergoeding, CO₂-registratie…. Binnen één organisatie heb je al snel te maken met meerdere vormen van mobiliteit. MKB² van Driven zorgt ervoor dat je alle data rondom mobiliteit op één plek vindt en bestaat uit een app, een werkgeverstool en een pas. Iedereen binnen jouw bedrijf gebruikt MKB2, ongeacht de vorm van mobiliteit die ze kiezen. Zo wordt mobiliteit binnen jouw bedrijf een stuk eenvoudiger, beheersbaarder en – goed nieuws – goedkoper!

None
MKB_eigenvervoer_2.png

MKB² voor medewerkers met eigen vervoer

Voor medewerkers die hoofdzakelijk met eigen vervoer reizen (auto/fiets) en/of met het OV, biedt MKB² twee pakketten: Check en Start.

Check
Voor medewerkers die altijd met eigen vervoer van en naar het werk reizen, zijn zakelijke ritten niet van toepassing. Maar zij hebben wél recht op thuiswerkvergoeding en/of vergoeding van parkeerkosten. Dit regel je met het Check pakket allemaal supereenvoudig in de MKB² app.
Start
Als medewerkers, naast eigen vervoer, ook gebruikmaken van het OV, kies je voor het Start pakket. Dan maken medewerkers ook gebruik van de MKB² pas. Zo krijg je een duidelijk overzicht van alle gemaakte reizen, in zowel het medewerkers- als werkgeversportaal.

None
MKB_lease_2.png

MKB² voor medewerkers met een leaseauto

Medewerkers met een leaseauto kunnen kiezen uit een Go of Full pakket.

Go
Wie alleen met de auto reist naar kantoor en zakelijke afspraken, kiest het Go pakket. Hiermee kun je in de app alle ritten eenvoudig registreren, net als bijbehorende kosten zoals parkeren en olie. Ook kun je thuiswerkvergoedingen eenvoudig registreren met het Go pakket.
Full
Medewerkers die verschillende vormen van mobiliteit gebruiken, kunnen alles op één plek bijhouden met het Full pakket. Reizen zoals je wilt, met inzicht in alle reisbewegingen en gemakkelijk te administreren.

None

MKB² op maat

Met de vier basispakketten van MKB2 voldoen we aan de meest voorkomende behoeften van het MKB omtrent mobiliteit. Toch kan het voorkomen dat het aanbod niet 100% aansluit op de wensen van jouw bedrijf. Neem dan gerust contact op voor een oplossing op maat.

None

Mijn bedrijf is klaar voor MKB²!

Wil je aan de slag met MKB²? Of meer weten? Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Veelgestelde vragen

Wat is MKB2?
Mobiliteit kan beter volgens Driven, en daarom ontwikkelden we MKB², speciaal voor het MKB. MKB² is een combinatie van een werkgeversportal, een app en (afhankelijk van het mobiliteitsgebruik) een pas. Met MKB² houdt je het overzicht, maak je inzicht in mobiliteit en alles wat daarmee te maken heeft gemakkelijk, en financieel aantrekkelijk.

Voor wie is MKB2?
Mobiliteit kan beter voor alle bedrijven in het MKB! Of jouw medewerkers met een eigen auto of fiets naar kantoor komen, het hele land doorrijden in een auto van de zaak, of thuiswerken en af en toe het OV gebruiken, maakt niet uit. Voor elke situatie is een passende MKB² oplossing. Met altijd het voordeel van meer inzicht en overzicht, omdat alle informatie per medewerker op één plek beschikbaar is. Van thuiswerkvergoeding tot parkeerkosten en van CO2-uitstoot tot mobiliteitsbudget.

Wat zijn de voordelen van MKB2?
Met MKB² heeft je bedrijf meer inzicht in mobiliteit, wordt het administreren van mobiliteit eenvoudig en de financiele afhandeling overzichtelijk. Daarbij is MKB2 tijdelijk ook nog eens 50% voordeliger! Vraag hier een passend MKB2 aanbod aan voor jouw bedrijf.

Hoe werkt MKB2?
MKB² van Driven bestaat uit een app, een werkgeverportaal en een pas. Iedereen binnen jouw bedrijf gebruikt MKB², ongeacht de vorm van mobiliteit die ze kiezen. Dit zorgt ervoor dat je alle data rondom mobiliteit op één plek vindt. Dit geeft rust en meer inzicht, in zaken als verbruik, benutting van mobiliteitsbudgetten, kosten, CO2-uitstoot, gemaakte kilometers en reisgedrag. Allemaal overzichtelijk in één dashboard, binnen MKB².

Hoeveel korting krijg ik op MKB2?
Als je vóór maart 2023 overstapt op MKB², krijg je 50% korting op alle pakketten (gedurende het eerste jaar)! Vraag vandaag nog een passend MKB2 aanbod aan voor jouw bedrijf en ontdek hoeveel je kunt besparen. De 50% korting wordt verrekend op de volgende prijzen:

  • Check: € 2,99 per medewerker per maand
  • Start: € 3,99 per medewerker per maand
  • Go: € 4,99 per medewerker per maand
  • Full: € 5.99 per medewerker per maand
None